Rólunk :: Szállás :: Szolgáltatások :: Képtár :: Kapcsolat

 

A Pannon-síkság szélén, mindössze 30 km-re a magyar határtól és 170 km-re Belgrádtól, van egy panzió a "Gyümőlcsők Királynője" - sok gyümölcsfa és szőlő veszi körül.

A szokatlan építészeti épületek tökéletesen illeszkednek a környezethez és meleg hangulatot teremtenek. Látogatóink a felejthetetlen természeti környezetet élvehetik, valamint meghosszabbíthatják a ittartózkodásukat "Vajdaság paradicsomának"  legjobban felszerelt és kényelmes  szobáiban.

Szállásaink 6 kétágyas szobával rendelkeznek, tágas fürdőszobával és a bútorok akác fából készültek.

Az ebédlőben Vajdasági specialitásokat szolgálnak fel, de az ételek elfogyasztását pihentető légkörben, a nyári konyhában is élvezhetik. Kiválóak a gyümölcs pálinkáink és boraink. Biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja a gazdag, fantáziadús és bőséges “Backa” konyhát.

"Gyümölcsök Királynője" ideális hely mindazoknak, akik szeretik szabadtéri tevékenységeket, és azok számára is, akik szeretik a természetet és a békét. Számos lehetőségeket kínálunk: nyaralás, rekreációs séta, lovaglás és sétakocsikázás, vitorlás hajó a Tisza folyón, horgászat, látogatások szőlőben, gyümölcsösben, borospincében. Nálunk igazán megízlelheti a hagyományos Vajdasági konyhát, valamint a híres barack pálinkával és borral élvezheti a pillanatot.

A "Gyümölcsök Királynőjében" a hangulatot vidám tambura zenekar biztosítja.

A romantikázni vágyók is élvezhetik pillanatot! Mindenhol béke és nyugalom uralkodik. Meghitt hangulatot teremt esténként a pattogó tűz az idilli környezetben. Lépjenek be az érintetlen természetbe!

Az egykori Pannon-tenger alján rejtőzik néhány titkot…de hagyjuk ezt az élményt a találkozás pillanatára!

N Y E R E M É N Y E K

Minden kedves látogatót szivesen várunk!